Improvisaatio, luovuus ja voimavarat!

Kurssin ajankohta:

  • 19.-20.6. klo 12-17

Kurssilla käsitellään rakentavan vuorovaikutuksen, kehonkielen ja statusilmaisun perusteita. Käytämme improvisaatiotekniikoita, rentoutumisharjoituksia ja visualisointia, sekä hyödynnämme psykoedukaatiota, siitä miten ihmisen mieli toimii; viesteistä tunteiden takaa, niiden rakentavasta ilmaisusta, että omien tarpeiden suorasta sanoittamisesta.

Kurssin tavoitteena on voimistaa sisäistä vapautta, rentoutta, luovuutta ja heittäytymiskykyä. Saada kokemus omasta voimasta ja energiasta, sekä omien rajojen selkeyttäminen, että niiden rakkaudellinen asettaminen.

            Mihin katseeni kohdistuu; pelkoon vai rakkauteen?

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat lisätä itsetuntemusta, vapautua läsnäoloon ja luovuutensa. Kurssilla saat konkreettisia välineitä lisätä voimavarojasi arkeen kuin työympäristöösikin. Se rohkaisee sinua näkymään aitona itsenäsi, juuri sellaisena kuin oikeasti olet! 

           Kun tunnistat omat käyttäytymiskaavasi, voit alkaa muuttaa niitä ja näin lisäät omassa elinpiirissä rakkautta ja luottamusta.

Kurssi ei vaadi erityistaitoja, ainoastaan uskalluksen tulla paikalle ja loppu onkin iloa, naurua ja voimaantumista! 

          "Jos pidät vihreää oksaa sydämelläsi, lintu kyllä tulee." Kiinalainen sananlasku 

Kurssin vetäjänä toimii Outi Mäenpää, joka on improvisaatioteatteri Stella Polariksen perustajajäsen, Easel Ohjaaja (vaativan luokan tunnetaitovalmentaja), Easel Coach-työnohjaaja, teatteritaiteen maisteri (TeM), näyttelijä, energiahoitaja. Hän on kouluttanut yrityksissä ja yhteisöissä rakentavaa vuorovaikutusta, statusilmaisua ja väkivallatonta tarveviestintää 25 vuoden ajan.

Kurssipaikkana on viehättävä, vanha maalaistalli Kirkkonummen Jorvaksessa. Tallilla on kerhohuone ja suuri vintti, jossa koulutus järjestetään (sään salliessa saatamme olla myös ulkona). Tallilla asustelee Outin kaksi islanninhevosta Jarl ja Svandis sekä eesinhevonen Ambra. Halukkaat saavat halutessaan hoivata tauoilla heppoja tai puuhailla muuten tallilla, sekä rentoutua monimuotoisessa maalaismiljöössä.

Kurssipaikan osoite on Västergårdintie 27, 02420 Jorvas. Paikalle pääsee bussilla (pysäkki 200 m päässä) ja junalla (pysäkki 1,2 km päässä).

          “Kukaan, joka ei ole tehnyt koskaan virhettä, ei ole yrittänyt mitään uutta.” Albert Einstein


235,00 €
291,40 € (sis. ALV 24%)